Днями офтальмологічна МСЕК працювала на виїзному засіданні у Тульчині. За останній час команда фахівців провела п’ять таких виїздів. Зокрема один огляд здійснили на дому.

Як зазначає в.о. головного лікаря Вінницького обласного центру медико-соціальної експертизи Юлія Даниленко, лікарі мають йти до пацієнтів.

“Продовжуємо працювати у найвіддаленіших громада нашої Вінниччини. Така робота наших лікарів під час виїзних засідань, оглядів на дому – це про доступність послуг, турботу і комфорт для кожного пацієнта”, – відзначила Юлія Даниленко.

Продовжуємо знайомити з нашими комісіями.

Сьогодні – це команда Жмеринської МСЕК. З пацієнтами працює чотири лікаря-експерта, старша медична сестра та медичний реєстратор.

Голова комісії – Драчевський Юрій Сергійович.
Жмеринська МСЕК обслуговує мешканців таких громад: Барської, Джуринської, Жмеринської, Копайгородської, Мурафської, Северинівської, Станіславчицької та Шаргородської.

Команда фахівців:
✔проводить огляд осіб, що вперше мязвернулись на МСЕК, а також переогляд осіб з інвалідністю;
✔проводить огляди осіб з інвалідністю дистанційно та заочно на підставі документів, що надаються закладами охорони здоров’я;
✔визначає потребу осіб з інвалідністю у забезпеченні їх технічними та іншими засобами реабілітації, виробами медичного призначення;
✔складає та корегує індивідуальну програму реабілітації.

«З початком дії воєнного стану на території України зросло навантаження на комісію. Якщо в минулому році комісія приймала до 14 пацієнтів на день, то зараз – понад 20. Причиною цього стало збільшення звернень людей пенсійного віку, а також внутрішньо переміщених осіб. За потреби, до проведення медико-соціальної експертизи залучаються представники Пенсійного фонду України, органи державної служби зайнятості, працівники науково-педагогічної та соціальної сфери», – каже голова Жмеринської МСЕК Юрій Драчевський.

Комісія приймає за адресою: м. Жмеринка, вул. Січових стрільців, № 44. А також приймають рішення заочно та дистанційно. Проводять виїзні засідання у територіальних громадах – по п’ятницях. Оглядають пацієнтів на дому та в лікарнях.
Графік роботи Жмеринської МСЕК:
✍ Понеділок, вівторок, четвер – з 8:00 до 13:30(повторні хворі).
✍ Середа з 8:00 до 13:30 (первинні хворі).
П’ятниця – виїзді засідання та робота з лікарсько-консультативними комісіями.
❗ Щоп’ятниці з 10:00 до 12:00 – особистий прийом голови МСЕК.
Телефон для довідок : +3043(32)-5-17-10

Працівники МСЕК долучилися до флешмобу – “Вдягни вишиванку на роботу”.

Вишиванка – це наша історія, зв’язок поколінь.

Український народ — сильний, незалежний і має прекрасні традиції. Давайте їх продовжувати та розвивати!

Пам’ятайте, що ми — Українці й зможемо все!

Днями працювали у Гайсинському районі. Цього разу відвідали понад 10 пацієнтів.

Як зазначає в.о. головного лікаря Вінницького обласного центру медико-соціальної експертизи Юлія Даниленко, з початку року провели 30% виїзних засідань медико-соціальних експертних комісій. До пацієнтів виїжджає група фахівців.

“Майже на всі виїзні засідання долучаюся особисто. Ми їдемо у найвіддаленіші громади нашої області. З початку року уже провели виїзні засідання у кожному районі Вінниччини. Важливо, щоб наші пацієнти відчували турботу про них. Ми їдемо до тих, хто не може приїхати до нас”, – наголосила Юлія Даниленко.

Вітаємо усіх медсестер з Міжнародним днем медичної сестри!

Медичні сестри – люди з відкритою душею і з щирим бажанням допомогти. Саме тому вас так цінують, і кожен лікар знає, що медсестра – це його права рука. Ви – найміцніша опора, на якій тримається медицина.

Ви як ніхто знаєте, наскільки наші пацієнти вимогливі, інколи не терплячі. Але ви до кожного уважно ставитеся, вмієте підібрати необхідні слова, допомогти, а інколи й заспокоїти.

Сьогодні хочу Вам побажати працювати у мирній Україні. Бажаю не втрачати свою віру в життя, в людей і майбутнє. І скоро зустріти Перемогу!

З повагою,
в.о. головного лікаря Вінницького обласного центру медико-соціальної експертизи Юлія Даниленко.